Mobirise
site builder

Seminar Informativ Gratuit Constanța

  “Locuiești în regiunea Sud-Est și vrei să îți deschizi o afacere?

Nu trebuie să pornești singur pe drumul antreprenoriatului. “


Haide la evenimentul din 13 iunie, ora 17:00 unde vei afla cum poți beneficia de peste 33.500 Euro, 100% nerambursabili pentru a demara propria afacere. Seminarul se va desfășura la Hotel Bulevard, Sala de Conferință Caragiale - Bulevardul Mamaia, Nr. 294, Zona Delfinariu, Constanța.
Prin intermediul acestui proiect, nu primești doar sprijin financiar ci și consultanță gratuită, training pentru lansarea afacerii și toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți pune afacerea pe roate.
Cine poate participa la acest proiect?
 1. Orice persoană peste 18 ani care își dorește sa inițieze o activitate independenta în mediul urban si nu face parte din grupul tineri NEETS (care nu urmeaza nici o forma de învățământ si nici nu au un loc de muncă.)
2. Sa aibă studii liceale finalizate în Romania;
3. Sa aibă cetățenie română și domiciliul stabil sau flotant în Romania, în regiunea Sud-Est în următoarele județe: Constanța, Tulcea, Brăila, Galați, Buzău și Vrancea
4. Să facă parte din următoarele categorii: angajați, inclusiv persoane care desfășoară o activitate independentă sau acționari minoritari; persoane care beneficiază de sprijin; șomeri și inactivi; studenți
Participarea la eveniment este gratuită. Tot ce trebuie să faci este să îți rezervi locul completând formularul de mai jos.
Acest proiect este derulat de „Aleron Training Center SRL” în parteneriat cu Fundaţia „Centrul de Resurse pentru Educaţie si Formare Profesională” și cu „R4 – Consultanţă și Formare Profesională SRL”, companii cu experiență vastă în atragerea de finanțări europene nerambursabile.


Nu pierde șansa de a-ți deschide propria ta afacere.

Înscrie-te cât mai repede la Seminarul informativ  „Școala de afaceri – Regiunea Sud-Est” din Constanța pentru că locurile sunt limitate.

Informații de contact
 Raluca Boisteanu
Tel: 072 383 9116